Το μήνυμα του Χριστάκη και η αγωνία για την κλήρωση

Το μήνυμα του Χριστάκη και η αγωνία για την κλήρωση

Η ΑΕΛ κατάφερε έστω και σε χρόνους καθυστερήσεων να σκοράρει απέναντι στον Εθνικό και να πάρει ένα βαθμό.

Η ομάδα της Λεμεσού είναι βαθμολογικά αδιάφορη στο δεύτερο γκρουπ και αυτό δεν είναι κάτι που κρύβεται. Ο Χριστάκης Χριστοφόρου, σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, τόνισε πως οι αλλαγές που έκανε δεν ήταν αναγκαστικές αλλά βάση προγράμματος. Επιπλέον, πρόσθεσε πως θέλει να ετοιμάσει κάποιους παίκτες και έχει στο μυαλό του ένα πλάνο που θέλει να χρησιμοποιήσει στους αγώνες Κυπέλλου.

Αύριο στις 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Αγωνία στην ΑΕΛ που περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της. ΑΕΚ, Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ είναι οι άλλες τρεις ομάδες.

Σε μια άλλη εξέλιξη, συνεχίζεται η κινητοποίηση του κόσμου για αγορά μετοχών. Στην ΑΕΛ περιμένουν ακόμη περισσότερη ανταπόκριση.

Στέλιος Δημοσθένους 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE