ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Αστυνομικός σκότωσε δύο παιδιά και έβαλε τέλος στη ζωή του

ΟΛΛΑΝΔΙΑ:  Αστυνομικός σκότωσε δύο παιδιά και έβαλε τέλος στη ζωή του

Ένα οικογενειακό δράμα με τρεις νεκρούς εκτυλίχθηκε στην ολλανδική πόλη Ντόρντρεχτ σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraaf. 


Σύμφωνα με την ολλανδική εφημερίδα, ένας αστυνομικός εισέβαλε σε σπίτι σκοτώνοντας δύο παιδιά και τραυματίζοντας σοβαρά μια γυναίκα ενώ κατόπιν αυτοκτόνησε. Η αστυνομία επιβεβαίωσε τον αριθμό των νεκρών και τον τραυματία, χωρίς άλλες πληροφορίες.

Το ολλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο NOS ανέφερε ότι το περιστατικό συνέβη σε ένα σπίτι στην περιοχή Heimerstein. Για πολύ σοβαρό περιστατικό έκανε λόγο ο δήμαρχος της πόλης Wouter Kolff. 

Στο σημείο έσπευσαν 15 περιπολικά, δύο ασθενοφόρα και ελικόπτερα της αστυνομίας και η περιοχή αποκλείστηκε. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΑΟΖ που άργησε σχεδόν 20 χρόνια: Τι σημαίνει πραγματικά η ιστορική συμφωνία Κύπρου–Λιβάνου

Η ΑΟΖ που άργησε σχεδόν 20 χρόνια: Τι σημαίνει πραγματικά η ιστορική συμφωνία Κύπρου–Λιβάνου

Η υπογραφή της συμφωνίας οριοθέτησης ΑΟΖ μεταξύ Κύπρου και Λιβάνου δεν είναι απλώς μια διμερής πράξη συνεργασίας. Συνιστά την επανεκκίνηση ενός φακέλου που βρισκόταν παγωμένος σχεδόν δύο δεκαετίες, αλλά και μια κίνηση με ευρύτερη γεωπολιτική σημασία στην Ανατολική Μεσόγειο, όπου ο ενεργειακός χάρτης αναδιατάσσεται με ταχείς ρυθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE