ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Έπηξαν» οι οδηγοί στον δρόμο Κ/θιας – Τροόδους – «Μισή ώρα στην παράκαμψη» -ΧΑΡΤΗΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Έπηξαν» οι οδηγοί στον δρόμο Κ/θιας – Τροόδους – «Μισή ώρα στην παράκαμψη» -ΧΑΡΤΗΣ

Πυκνή τροχαία κίνηση παρατηρείται το απόγευμα της Δευτέρας 09/09 στον δρόμο Λευκωσίας – Τροόδους.

Του Μιχάλη Μενελάου

Συγκεκριμένα, στον κύριο δρόμο Κοκκινοτριμιθιάς - Τροόδους διεξάγονται οδικά έργα λίγο πριν τα φώτα τροχαίας Ακακίου, στον δρόμο μπροστά από το περιφερειακό Γυμνάσιο Ακακίου.

Λόγω των οδικών έργων δημιουργήθηκε παράκαμψη, η είσοδος της και η έξοδος της οποίας χωράει μόλις ένα όχημα.

Πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο το απόγευμα της Δευτέρας 09/09 ανέφεραν στο ThemaOnline, πως στον χώρο προκλήθηκε πυκνή τροχαία κίνηση, λόγω του γεγονότος πως οι κάτοικοι των περιοχών σχολνούσαν από την εργασία τους και μετέβαιναν στις οικίες τους.

Συγκεκριμένα, αναγνώστης της ιστοσελίδας μας, μας ανέφερε πως «έκαμα μισή ώρα να κάμω μια μικρή παράκαμψη», ενώ όπως μας λέχθηκε στο σημείο υπάρχει ένα άτομο για ρύθμιση της κυκλοφορίας, χωρίς να υπάρχει παρουσία αστυνομικών με στόχο τη διευκόλυνση της τροχαίας κίνησης, ενώ πρέπει να ρυθμίζεται τόσο η είσοδος, όσο και η έξοδος της παράκαμψης καθώς μόνο ένα αυτοκίνητο μπορεί να μπει ή να βγει.

*Με κόκκινο η παράκαμψη
*Με μπλε ο χώρος που διεξάγονται τα οδικά έργα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE