Futsal: Με κόσμο η Ομόνοια απέναντι στον ΑΠΟΕΛ

Futsal: Με κόσμο η Ομόνοια απέναντι στον ΑΠΟΕΛ

Με τον κόσμο στο πλευρό της θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ η ομάδα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στο στάδιο "Ελευθερία", την Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015, στις 20:30, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής, της β΄ φάσης του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, που της επέβαλε η Δικαστική Επιτροπή, στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ανόρθωση.

Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές έχουν ανάγκη τον κόσμο στο πλευρό τους, στην προσπάθεια που θα κάνουν για να κερδίσουν τον αγώνα και να ανέβουν ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Θυμίζουμε πως η ομάδα μας βρίσκεται στη δεύτερη θέση, έχοντας ένα βαθμό λιγότερο από τον ΑΠΟΕΛ, ενώ υπολείπονται άλλες πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Από ιστοσελίδα Ομόνοιας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 Προτάσσει τα ΜΟΕ η Αθήνα για την επανέναρξη των συνομιλιών - Είδε Γεραπετρίτη η Ολγκίν

Προτάσσει τα ΜΟΕ η Αθήνα για την επανέναρξη των συνομιλιών - Είδε Γεραπετρίτη η Ολγκίν

Συνεχίζει το σαφάρι επαφών στις εγγυήτριες χώρες η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, ενόψει της επόμενης πενταμερούς διάσκεψης, στη Νέα Υόρκη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο. Μετά την Κωνσταντινούπολη και τη συνάντηση που είχε με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, η κα. Ολγκίν, είχε την Πέμπτη συνάντηση στην Αθήνα, με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Κατά τη συνάντηση, η Αθήνα, έστειλε το μήνυμα πως η οικοδόμηση εμπιστοσύνης συνιστά απαραίτητη συνθήκη για την επανεκκίνηση των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE