ΚΥΠΡΟΣ: Μετά την αλλαγή φύλου ‘κύλησε’ στο αρχαιότερο επάγγελμα – «Δεν θα αναγνωρίσω τα παιδιά μου» - VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Μετά την αλλαγή φύλου ‘κύλησε’ στο αρχαιότερο επάγγελμα – «Δεν θα αναγνωρίσω τα παιδιά μου» - VIDEO

Μια διαφορετική ιστορία, ενός ανθρώπου που επέλεξε να αλλάξει φύλο και από άνδρας, έγινε γυναίκα, έρχεται στο φως.

Την ιστορία της 63χρονης Ιωάννας, παρουσιάζει το Σάββατο (14/9) η εκπομπή «24ώρες» του Alpha Κύπρου.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής λοιπόν, φιλοξενείται η ίδια η Ιωάννα, η οποία εξιστορεί τα βιώματά της.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της στο τρέιλερ της εκπομπής, από τότε που συνειδητοποίησε ότι υπάρχει (σ.σ. σε σώμα άνδρα) νόμιζε ότι ήταν κοριτσάκι.

Μάλιστα, σημειώνει ότι αναγκάστηκε να μπει στην πορνεία όπου αηδίασε.

Δεν παραλείπει να αναφέρει τα παράπονά της από τον πατέρα της…

Ερωτηθείς από τον παρουσιαστή της εκπομπής, Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, για τα παιδιά της, αν δηλαδή θα τα αναγνώριζε όταν θα τα έβλεπε στον δρόμο, η ίδια απάντησε αρνητικά!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Την ικανοποίηση του από την πορεία υλοποίησης των όσων ανακοίνωσε η Κυβέρνηση σε σχέση με τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE