Λαρεντζάκης: «Συγγνώμη από όλους, αποτύχαμε…»

Λαρεντζάκης: «Συγγνώμη από όλους, αποτύχαμε…»

Χωρίς λόγια και τρομερά στεναχωρημένος ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο διεθνής γκαρντ δεν είπε πολλά στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά τον αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο, και στεναχωρημένος ανέφερε: «Απογοήτευση… Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Είχαμε ευκαιρίες να περάσουμε μπροστά. Δεν έχω να σας πω πολλά. Απογοήτευση. Το θέλαμε, ξεκινήσαμε δυναμικά. Χάσαμε. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Είμαστε απογοητευένοι, κρίμα, συγγνώμη από όλους…».

Έπειτα πρόσθεσε: «Όλοι οι Έλληνες είχαν προσδοκίες. Είχαμε δυνατότητες, δεν τα καταφέραμε», και συμπλήρωσε για το κλίμα στην ομάδα: «Μια χαρά ήμασταν μεταξύ μας. Είμαστε ενωμένοι».

Για το αν στοίχισε η ήττα από τη Βραζιλία υποστήριξε: «Μας στοίχισε το ματς με τη Βραζιλία, αλλά είχαμε και τώρα ευκαιρίες», ενώ για το αν απέτυχε τελικά η Εθνική, τόνισε: «Σίγουρα. Ναι. Αποτύχαμε, ναι».

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE