Γεν. Εισαγγελέας για Μητροπολίτη Μόρφου: «Δεν φαίνεται να στοιχειοθετείται η διάπραξη ποινικού αδικήματος»

Γεν. Εισαγγελέας για Μητροπολίτη Μόρφου: «Δεν φαίνεται να στοιχειοθετείται η διάπραξη ποινικού αδικήματος»

Δεν φαίνεται να στοιχειοθετείται η διάπραξη ποινικού αδικήματος από τον Μητροπολίτη Μόρφου, κατά παράβαση συγκεκριμένων άρθρων της κειμένης νομοθεσίας, όπως αυτά είναι διατυπωμένα στον Ποινικό Κώδικα και σε ειδική νομοθεσία, διαπιστώνει ο Γενικός Εισαγγελέας από το φάκελο της υπόθεσης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γενικού Εισαγγελέα, ο αστυνομικός – ανακριτικός φάκελος σε σχέση με τη διερεύνηση του ενδεχόμενου διάπραξης ποινικών αδικημάτων μέσα από τις πρόσφατες δηλώσεις του Μητροπολίτου Μόρφου, επιστράφηκε σήμερα από τη Νομική Υπηρεσία στην Αστυνομία με τη διαπίστωση από τον Γενικό Εισαγγελέα, όπως ήταν και η εισήγηση των ανακριτών, ότι δεν φαίνεται με βάση το συλλεγέν μαρτυρικό υλικό, να στοιχειοθετείται η διάπραξη ποινικού αδικήματος.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γ. Αντωνίου: «Άκοψη η παρέμβαση Παπασταύρου για GSI, ο Πρόεδρος δεν θα έπρεπε να ενημερώνεται από τα ΜΜΕ»

Γ. Αντωνίου: «Άκοψη η παρέμβαση Παπασταύρου για GSI, ο Πρόεδρος δεν θα έπρεπε να ενημερώνεται από τα ΜΜΕ»

Είναι συνεχής η επικοινωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος για σειρά ζητημάτων, συμπεριλαμβανομένου του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης και η συνεργασία των δύο κυβερνήσεων είναι παραγωγική και θεσμικά άρτια δήλωσε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE