Πλησιάζει η ανακοίνωση… Θα κάνει «ΓΚΕΛ» στον κόσμο ο νέος κόουτς;

Πλησιάζει η ανακοίνωση… Θα κάνει «ΓΚΕΛ» στον κόσμο ο νέος κόουτς;

Προσπαθεί να κλείσει τη συμφωνία με το νέο προπονητή ο Πέτρος Κονναφής, βγαίνει τις τελευταίες ώρες από επίσημες πηγές στον Απόλλωνα.

Απ’ ότι καταλαβαίνουμε μόνο ο διευθυντής ποδοσφαίρου και ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, γνωρίζουν σε ποιο «μέτωπο» κινούνται τις τελευταίες μέρες, για να κλείσουν το κεφάλαιο διαδοχής του Σωφρόνη Αυγουστή.

Τις δικές του προτάσεις, έκανε και ο συνεργάτης των δυο προαναφερθέντων, Νταβίτε Γκράσσι, δίδοντας ονόματα μερικών Ιταλών τεχνικών (ένας απ αυτούς ήταν ο Ρομπέρτο Μπορτίν της Νέφτσι Μπακού).

Τρομερή καθυστέρηση δεν μπορεί να λεχθεί ότι υπάρχει για την πρόσληψη του νέου κόουτς, αλλά είναι προφανές δυσκολεύτηκαν οι Κίρζης και Κονναφής, για να βρουν εκείνο το όνομα, που δεν θα είναι απλώς αξιόλογος, αλλά θα κάνει «γκελ» και στις τάξεις του κόσμου.

Το ότι καθυστέρησαν, αν μη τι άλλο δείχνει ότι αποφασίζοντας να αποδεσμεύσουν τον Αυγουστή, δεν είχαν προετοιμαστεί.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE