Το υπερπλήρες ρόστερ, η Ευρωπαϊκή διάκριση και το… πρωτάθλημα!

Το υπερπλήρες ρόστερ, η Ευρωπαϊκή διάκριση και το… πρωτάθλημα!

Ο ΑΠΟΕΛ τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο, θα παίζει σε… διπλό ταμπλό, λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ.

Οι γαλαζοκίτρινοι, έχουν ένα γεμάτο ρόστερ, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και το να δώσουν περισσότερους αγώνες από τις άλλες κυπριακές ομάδες, δεν θα είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα, καθώς όλοι μπορούν να αντεπεξέλθουν. Ο Τόμας Ντολ, καλείται να διαχειριστεί το σύνολο της ομάδας, και θέλει να κερδίσει αυτό το στοίχημα.

Παράλληλα, ο ΑΠΟΕΛ, πάει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, για τη διάκριση, και αυτή δεν είναι άλλη από την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης. Την ίδια ώρα, οι γαλαζοκίτρινοι θα έχουν και το πρωτάθλημα, με στόχο να κατακτήσουν το 29ο τους. Σίγουρα, είναι νωρίς για αυτό, αλλά μια ομάδα με το βεληνεκές των περσινών πρωταθλητών, που είναι… καταδικασμένη να κερδίζει τίτλους, θα το σκέφτεται.

Όμως, όλα θα έρθουν στην ώρα τους, αρχής γενομένης, με τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Την ώρα που οι καμπάνες ηχούν χαρμόσυνα σε κάθε γωνιά της Κύπρου και οι οικογένειες συγκεντρώνονται γύρω από τις εκκλησίες ή το γιορτινό τραπέζι, μια άλλη κατηγορία ανθρώπων βιώνει το Άγιο Φως μέσα από τη στολή και την ευθύνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE