Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά που ξέσπασε από πτώση κεραυνού

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά που ξέσπασε από πτώση κεραυνού

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά που ξέσπασε την Κυριακή από πτώση κεραυνού στην τοποθεσία “Βρύση του Κασιούτα”  εντός του Κρατικού Δάσους Αδελφοί.

Όπως ανακοίνωσε το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος στις 18.00, σήμερα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά από πτώση κεραυνού, σε δύσβατη περιοχή στην τοποθεσία “Βρύση του Κασιούτα”, εντός του Κρατικού Δάσους Αδελφοί.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι από την πυρκαγιά κάηκε μικρή έκταση πευκοδάσους και ότι για την κατάσβεσή της εργάστηκαν 12 άτομα του Τμήματος Δασών.

Στην περιοχή θα παραμείνουν δυνάμεις του Τμήματος Δασών για αντιμετώπιση πιθανής αναζωπύρωσης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE