Φεύγει ο Μέρτενς!

Φεύγει ο Μέρτενς!

Η φετινή θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η τελευταία χρονιά του Βέλγου στους Παρτενοπέι, αφού δε θα του προταθεί νέο συμβόλαιο.

Υπέγραψε το 2013, εκτινάχθηκε με τον Μαουρίτσιο Σάρι μετά την αποχώρηση του Γκονσάλο Ιγουαΐν και είναι πλέον ο 2ος σκόρερ στην ιστορία της Νάπολι με 110 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Στόχος του Ντρις Μέρτενς είναι να περάσει τον Μάρεκ Χάμσικ (121) και όλα δείχνουν ότι θα έχει μόνο τη φετινή σεζόν στη διάθεση του, αφού οι πιθανότητες ανανέωσης του συμβολαίου είναι πολύ λίγες. Οι Παρτενοπέι δε δείχνουν διατεθειμένοι να προσφέρουν νέο στον 32χρονο Βέλγο, ο οποίος έχει ήδη προτάσεις από Κίνα, ΗΠΑ αλλά και την πατρίδα του (Αντερλεχτ).

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό

ΠτΔ: Προανήγγειλε διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό

Ανακοινώσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με τον διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό προανήγγειλε την Πέμπτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE