ΚΥΠΡΟΣ: Κορυφώνεται η αγωνία για δύο ανήλικους που αγνοούνται - Κανένα σημείο ζωής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Κορυφώνεται η αγωνία για δύο ανήλικους που αγνοούνται - Κανένα σημείο ζωής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τις φωτογραφίες δύο ανήλικων που εξακολουθούν να αγνοούνται, χωρίς να έχουν δώσει σημείο ζωής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Δύναμης Εξακολουθεί να ελλείπει από το χώρο διαμονής του στην Λάρνακα, από τις 9.00 το πρωί της περασμένης Πέμπτης, 5 Σεπτεμβρίου, 2019, ο πιο κάτω εικονιζόμενος Pierre Bamba, ηλικίας 17 ετών, από Γουινέα.

Ο 17χρονος περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, με κοντά σγουρά μαλλιά και σκούρου χρώματος δέρμα.

 Επίσης άφαντος είναι και ο Ahmed Tidiane Toure, ηλικίας 16 ετών, από Γουινέα.

Ο 16χρονος περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, με κοντά σγουρά μαλλιά και σκούρου χρώματος δέρμα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ahmed Tidiane Toure

Pierre Bamba

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE