ΤΡΙΒΕΙ… τα χέρια του για παίκτες ενόψει του ντέρμπι στο «Αρένα» με ΑΕΚ

ΤΡΙΒΕΙ… τα χέρια του για παίκτες ενόψει του ντέρμπι στο «Αρένα» με ΑΕΚ

Η Ομόνοια αντιμετωπίζει την ερχόμενη Κυριακή (15-09) την ΑΕΚ στο «ΑΕΚ Αρένα» στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Μέσα από το φιλικό παιχνίδι που έδωσε το Σάββατο (07-09) η Ομόνοια στο κεκλεισμένων των θυρών «Ηλίας Πούλλος», αν και έχασε με 2-4, ο Γερμανός τεχνικός, Χένινγκ Μπεργκ, είδε τον Κύπριο ποδοσφαιριστή, Φάνο Κατελάρη, να παίρνει χρόνο συμμετοχής, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε για χρονικό διάστημα και να θέτει εαυτό ο άσος των «τριφυλλοφόρων» στις επιλογές του κόουτς του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και δη του ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στο γήπεδο των «κιτρινοπρασίνων».

Επίσης, ο προπονητής της Ομόνοιας είδε και τον Μίκου να σκοράρει τα δύο γκολ της ομάδας σε αυτό το φιλικό παιχνίδι με τη Δόξα και να του… «φωνάζει» του Μπεργκ ότι είναι και αυτός στις επάλξεις και ότι μπορεί να τον υπολογίζει ακόμη και για το βασικό σχήμα ενόψει του προσεχούς ντέρμπι με την ΑΕΚ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE