ΠΑΦΟΣ: Δυστυχώς «έσβησε» το 2,5 ετών αγοράκι – Δεν πρόσεξαν οι γονείς ότι πήγε στην πισίνα

ΠΑΦΟΣ: Δυστυχώς «έσβησε» το 2,5 ετών αγοράκι – Δεν πρόσεξαν οι γονείς ότι πήγε στην πισίνα

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 7/9 στο χωριό Αργάκα της επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γύρω στις 17:45 όταν το αγοράκι διέλαθε της προσοχής των γονιών του με αποτέλεσμα να πέσει στην πισίνα.

Όταν οι γονείς εξήλθαν της οικίας εντόπισαν το παιδάκι εντός της πισίνας αναίσθητο και αμέσως κάλεσαν την Αστυνομία που με τη σειρά της ενημέρωσε ασθενοφόρο να μεταβεί στο σημείο.

Το 2,5 ετών αγοράκι δεν είχε τις αισθήσεις του ωστόσο είχε παλμό. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με χρήση και απινιδωτή για καρδιοαναπνευστική αναζωογώνηση και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Δυστυχώς όμως το αγγελούδι άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας την οικογένεια του στο πένθος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

Στην παραδοχή ότι υπήρξε καθυστέρηση από πλευράς της ΑΗΚ ως προς τις ενέργειες που απαιτούνταν για την προώθηση της αγοράς και εγκατάστασης νέων γεννητριών στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Δεκέλειας, προχώρησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE