ΛΕΜΕΣΟΣ: Κατήγγειλε τον φίλο της ότι «έβαλε χέρι» στα λεφτά της- Ήταν ο μόνος που ήξερε που τα έκρυβε

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κατήγγειλε τον φίλο της ότι «έβαλε χέρι» στα λεφτά της- Ήταν ο μόνος που ήξερε που τα έκρυβε

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το Σάββατο 7/9 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 39χρονου από τη Ρουμανία, ύποπτου για την κλοπή χρηματικού ποσού 6,800 ευρώ, από την οικία της 37χρονης Ε/κ φίλης του, που βρίσκεται στη Γερμασόγεια.

 
Ο 39χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία που έκανε την Παρασκευή 6/9 η 37χρονη, η οποία εξέφρασε υπόνοιες εναντίον του φίλου της, αναφέροντας ότι ήταν το μόνο πρόσωπο που γνώριζε ότι το χρηματικό ποσό ήταν κρυμμένο σε συγκεκριμένο σημείο του υπνοδωματίου της οικίας της,.
 
Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, δεν εντοπίστηκε παραβίαση στην οικία.
 
Το βράδυ της ίδιας μέρας ο ύποπτος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και ανακρινόμενος αρνήθηκε κάθε ανάμειξη στην υπόθεση.
 
Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την τετραήμερη προσωποκράτηση του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE