ΣΔτα κατεχόμενα ο Τσαβούσογλου, επαφές τη Δευτέρα 9/9

ΣΔτα κατεχόμενα ο Τσαβούσογλου, επαφές τη Δευτέρα 9/9

Την Κυριακή 8/9  θα πάει στα κατεχόμενα ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ το οποίο αναφέρει ότι θα συζητήσει ειδικότερα τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και την Ανατολική Μεσόγειο με τον Τ/Κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί και τους αρχηγούς των Τ/κ κομμάτων.


Στην ανακοίνωση αναφέρεται συγκεκριμένα ότι «ο ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου θα επισκεφθεί την ‘τδβκ’ στις 8-9 Σεπτεμβρίου. Κατά την επίσκεψή του, ο Υπουργός Τσαβούσογλου θα συναντηθεί με τις αρχές της ‘τδβκ’ καθώς και τους αρχηγους των Τ/κ πολιτικών κομμάτων για να συζητήσει τα θέματα της κοινής μας ατζέντας και ειδικότερα τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό ζήτημα και την Ανατολική Μεσόγειο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Μια σαφώς πιο σύνθετη και πολιτικά απαιτητική πραγματικότητα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ αποτυπώνει η νέα δημοσκόπηση της IMR για λογαριασμό του REPORTER, καθώς η μέχρι πρότινος ευδιάκριτη υπεροχή της Αννίτας Δημητρίου έναντι του Αβέρωφ Νεοφύτου έχει σχεδόν εξανεμιστεί, την ώρα που ένα υπολογίσιμο τμήμα της συναγερμικής βάσης δηλώνει έτοιμο να ακολουθήσει τον τέως πρόεδρο ακόμη και σε μια αυτόνομη πορεία προς τις Προεδρικές του 2028.