Είχε τέσσερα δοκάρια (!), αλλά λυτρώθηκε!

Είχε τέσσερα δοκάρια (!), αλλά λυτρώθηκε!

Νικήτρια απέναντι στην… γκαντεμιά της και δευτερευόντως απέναντι στην Εσθονία βγήκε η Λευκορωσία.

Συντριπτικά ανώτερη της αντιπάλου της, η ομάδα του Μίκαελ Μαρκέλ από καθαρή ατυχία δεν κατάφερε να καθαρίσει το διπλό (1-2) νωρίτερα απ’ τις καθυστερήσεις.

Κι αυτό διότι σημάδεψε συνολικά τέσσερις φορές (!) τα δοκάρια: Μια με πλασέ του Στασέβιτς πριν προηγηθεί με δυνατή κεφαλιά του Ναούμοφ (48’).

Δυο σε διάστημα… 15 δευτερολέπτων (με σέντρα του Στασέβιτς που κόντραρε και κεφαλιά του Μπακάρ) αφότου οι γηπεδούχοι είχαν καταφέρει να ισοφαρίσουν με προβολή του Σόργκα από θέση οφσάιντ (54’).

Και άλλη μια σε πλάγια λόμπα του Μπακάρ, πριν έρθει τελικά ο Σκάβις στις καθυστερήσεις να λυτρώσει τους φιλοξενούμενους με προβολή που υπέγραψε τη νίκη.

Τα σημερινά παιχνίδια του 3ου ομίλου

Εσθονία-Λευκορωσία 1-2
(54’ Σόργκα – 48’ Ναούμοφ, 90’+2’ Σκάβις)

Γερμανία-Ολλανδία (21:45)

Η βαθμολογία

Β. Ιρλανδία 12 (7-2) – 4 αγ.
Γερμανία 9 (13-2) – 3 αγ.
Λευκορωσία 6 (4-10) – 6 αγ.
Ολλανδία 3 (6-3) – 2 αγ.
Εσθονία 0 (2-15) – 4 αγ.

Η επόμενη αγωνιστική (9/9)

Β. Ιρλανδία-Γερμανία
Εσθονία-Ολλανδία

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE