Πρωτοποριακή (για τη Κύπρο) ιδέα από τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας – «Γιατί κάθε πρωί οι γονείς να μεταφέρουν τα παιδιά τους στο Δημοτικό;»

Πρωτοποριακή (για τη Κύπρο) ιδέα από τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας – «Γιατί κάθε πρωί οι γονείς να μεταφέρουν τα παιδιά τους στο Δημοτικό;»

Ο Δήμαρχος της Αγίας Νάπας, Γιάννης Καρούσος θα διερευνήσει μαζί με το Κοινοτικό Συμβούλιο μια ιδέα η οποία θα απαλλάξει τον Δήμο από κίνηση και πίεση στους δρόμους, ειδικά τις πρωινές ώρες, όταν πολλοί γονείς μεταφέρουν τα παιδία τους στο Δημοτικό σχολείο.

Η ιδέα είναι να εφαρμοστεί ο θεσμός του σχολικού λεωφορείου, όπου θα περνά κάθε πρωί από κάθε σπίτι, κάθε γειτονιά και θα μεταφέρει τους μικρούς μαθητές με ασφάλεια στο σχολείο. Αυτή η πράξει θα απαλλάξει τους γονείς από πολλή πίεση τα πρωινά και θα αποσυμφορήσει τους δρόμους του Δήμου από πολλά αυτοκίνητα.

Σε ανάρτηση του ο Δήμαρχος της Αγίας Νάπας εξηγεί την ιδέα του και όπως φαίνεται από την ανταπόκριση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αρέσει στους δημότες.

Α.Π.

Δείτε την ανάρτηση:

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέο χτύπημα σε κοντέινερ στα Στενά του Ορμούζ - Ανεβαίνει ξανά η τιμή του πετρελαίου

LIVE: Νέο χτύπημα σε κοντέινερ στα Στενά του Ορμούζ - Ανεβαίνει ξανά η τιμή του πετρελαίου

Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν: Τέρμα τα αντίποινα, αρχίζει ολοκληρωτικός πόλεμος. Το Ιράν διαμηνύει ότι τα Στενά του Ορμούζ βρίσκονται υπό τον έλεγχό του. Νωρίτερα, το Reuters μετέδωσε ότι το Ιράν τοποθέτησε 12 νάρκες στα Στενά, κάτι που αμφισβήτησε ο Τραμπ. Το Συμβούλιο Ασφαλείας ενέκρινε ψήφισμα των κρατών του Κόλπου κατά του Ιράν. Μαζική επίθεση με 100 ρουκέτες από τη Χεζμπολάχ στον Λίβανο προς το Ισραήλ, ηχούν σειρήνες στο Μπαχρέιν. Όλες οι εξελίξεις άμεσα και έγκυρα από το ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE