ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί για πάρα πολλά χρόνια 29χρονος και 28χρονος για υπόθεση παράνομης εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί για πάρα πολλά χρόνια 29χρονος και 28χρονος για υπόθεση παράνομης εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών

Ποινές φυλάκισης 10 και 8 ετών σε δύο πρόσωπα ηλικίας 29 και 28 χρόνων για υπόθεση παράνομη εισαγωγής, και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια

Το Κακουργιοδικείο Λεμεσού καταδίκασε την Παρασκεύη 06/09 σε ποινές φυλάκισης 10 και 8 ετών, δύο πρόσωπα ηλικίας 29 και 28 χρόνων από την επαρχία Λεμεσού, αφού τα βρήκε ένοχα στις κατηγορίες της παράνομης εισαγωγής, κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

 Συγκεκριμένα, οι πιο πάνω είχαν συλληφθεί στις 18 Φεβρουαρίου, 2017 στην επαρχία Λεμεσού, όταν μετά από συντονισμένη επιχείρηση μεταξύ της ΥΚΑΝ και της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων Λεμεσού, εντοπίστηκαν στο όχημα στο οποίο επέβαιναν, συνολικά έντεκα κιλά κάνναβης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.