ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάθοδος Τσαβούσογλου στα κατεχόμενα – Την Δευτέρα ξεκινούν οι «επίσημες» επαφές

Κάθοδος Τσαβούσογλου στα κατεχόμενα – Την Δευτέρα ξεκινούν οι «επίσημες» επαφές

Το Σάββατο 07/09 έρχεται στα κατεχόμενα, αλλά την Δευτέρα θα έχει τις επίσημες επαφές του ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σύμφωνα με ανακοίνωση του «γραφείου τύπου και πληροφοριών», ο κ. Τσαβούσογλου στις 10 το πρωί της Δευτέρας θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, στις 10.35 θα παρακαθίσει σε σύσκεψη στρογγυλής τραπέζης στο «προεδρικό» όπου θα πάρουν μέρος οι αρχηγοί των «κοινοβουλευτικών» κομμάτων.

Στη μία το μεσημέρι της Δευτέρας θα παρακαθίσει σε γεύμα προς τιμή του από τον «υπεξ», Κουντρέτ Οζερσάι και στις 14.30 θα συναντηθεί με τον «πρωθυπουργό», Ερσίν Τατάρ. Θα αναχωρήσει από τα κατεχόμενα την ίδια μέρα στις 18.15.

Δεν δίδονται πληροφορίες για το πρόγραμμα του κ. Τσαβούσογλου κατά το Σαββατοκύριακο στα κατεχόμενα.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top