Στα κατεχόμενα ο Τούρκος ΥΠΕΞ

Στα κατεχόμενα ο Τούρκος ΥΠΕΞ

Στα κατεχόμενα θα βρίσκεται το Σάββατο 07/09 ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου και θα έχει επαφές με την τ/κ πολιτική ηγεσία.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο κ. Τσαβούσογλου θα έχει συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, τον «πρωθυπουργό», Ερσίν Τατάρ και τους πολιτικούς αρχηγούς. Το ακριβές πρόγραμμα επαφών του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Σημειώνεται ότι έχει ανακοινωθεί ότι το Σάββατο στις 10 το πρωί ο κ. Ακιντζί θα ενημερώσει τους αρχηγούς των «κοινοβουλευτικών» κομμάτων για τις εξελίξεις όσον αφορά τις επαφές με την Τζέιν Χολ Λουτ.

Σημειώνεται επίσης ότι αρχικώς είχε αναφέρθηκε από τον «πρωθυπουργό» Τατάρ ότι ο κ. Τσαβούσογλου αναμενόταν στις 9 του μηνός στα κατεχόμενα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE