Ο Ερχάν Ερτσίν «ειδικός εκπρόσωπος» του Μουσταφά Ακιντζί

Ο Ερχάν Ερτσίν «ειδικός εκπρόσωπος» του Μουσταφά Ακιντζί

Ειδικό εκπρόσωπο του διόρισε ο Τ/κ ηγέτης τον Ερχάν Ερτσίν, πρώην ειδικό του σύμβουλο για θέματα διπλωματίας και ΕΕ.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε ανακοίνωση του «προεδρικού» αναφέρεται ότι ο Μουσταφά Ακιντζί «λαμβάνοντας υπόψη τη διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη, διόρισε από σήμερα τον Ερχάν Ερτσίν, ειδικό εκπρόσωπο».

Σημειώνεται ότι ο κ. Ερτσίν είχε αποχωρήσει αρχές του χρόνου από την θέση του ειδικού συμβουλίου για θέματα διπλωματίας και ΕΕ, δηλώνοντας τότε ετοιμότητα να προσφέρει τις υπηρεσίες του εάν υπήρχε ανάγκη.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE