ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΜΑΝΤΗΛΑ: Στο γραφείο του διευθυντή Λυκείου το ThemaOnline - 'Ότι πει το Υπουργείο, θα υπακούσω' -VIDEO

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΜΑΝΤΗΛΑ: Στο γραφείο του διευθυντή Λυκείου το ThemaOnline - 'Ότι πει το Υπουργείο, θα υπακούσω' -VIDEO

Απαντά στις σε βάρος του κατηγορίες ο Διευθυντής του Λυκείου στη Λευκωσία, που βρίσκεται από το πρωί (06/09) στο επίκεντρο της δημοσιότητας, μετά την επεισοδιακή αποχώρηση μαθήτριας που φορούσε μαντήλα.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Το ΤhemaOnline, βρέθηκε στο σχολείο και εξασφάλισε δήλωση από το Διευθυντή, ο οποίος δίνει τη δική του εκδοχή και απαντά σε νέες κατηγορίες των μαθητών ότι ο ίδιος φορούσε καπέλο τύπου jokey, ενώ έκανε την επίπληξη στη μαθήτρια για τη μαντήλα.

Σε ερώτηση εάν ενοχλήθηκε με τη δημοσιοποίηση του θέματος απάντησε ότι «δεν νιώθω άσχημα για κάτι απλό που είναι ο κανονισμός. Η ευπρεπής εμφάνιση είναι πολύ σημαντικό θέμα».

Κληθείς να σχολιάσει τις κατηγορίες τον μαθητών, με έντονο τρόπο είπε ότι «δικαιούμαι να φοράω το καπέλο».

«Τώρα σοβαρολογούμε; Είμαστε το ίδιο πράμα», διερωτήθηκε.

Δείτε πιο κάτω το VIDEO (εναλλακτικά πατήστε ΕΔΩ):

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε συνέχεια της κρίσιμης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είχε διαβουλεύσεις με τους επικεφαλής των εργοδοτικών οργανώσεων, στην παρουσία των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.