Οκτάι: «Ούτε απειλή, ούτε μπλόφα οι δηλώσεις Ερντογάν για προσφυγικό»

Οκτάι: «Ούτε απειλή, ούτε μπλόφα οι δηλώσεις Ερντογάν για προσφυγικό»

“Ούτε απειλή, ούτε μπλόφα” είναι οι δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν ότι η Τουρκία θα ανοίξει τις πόρτες της για να περάσουν οι πρόσφυγες, δήλωσε ο Τούρκος αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι.

Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ανατολού, ο Τούρκος αντιπρόεδρος είπε ότι στην περίπτωση που υπάρχει ένα νέο κύμα προσφύγων λόγω των εξελίξεων στο Ίντλιμπ της Συρίας “δεν είναι δυνατόν να μην επηρεαστεί η Ευρώπη”.

Για τις δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου, ο Φουάτ Οκτάι είπε ότι “δεν είναι απειλή, ούτε μπλόφα, είναι μια πραγματικότητα”.

“Είναι λάθος προσέγγιση ότι όπως και να έχει, εάν ξεκινήσει ένα νέο κύμα ροής προσφύγων, η Τουρκία θα το αντιμετωπίσει”, ανέφερε.

Ο Τούρκος αντιπρόεδρος είπε ότι “η Τουρκία δεν είναι φρουρός κανενός. Δεν είναι η αποθήκη των προσφύγων τους. Δεν είναι ούτε η χώρα που θα πληρώσει τον λογαριασμό της κρίσης που δημιούργησαν”.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE