ΛΑΡΝΑΚΑ: Ώρες αγωνίας για 16χρονο και 17χρονο - Λείπουν από τον χώρο διαμονής τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ώρες αγωνίας για 16χρονο και 17χρονο - Λείπουν από τον χώρο διαμονής τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δύο ανήλικοι λείπουν από των χώρο διαμονής τους στην Λάρνακα. 

Καταγγέλθηκε το βράδυ της Πέμπτης, 5 Σεπτεμβρίου, 2019, ότι ελλείπει από το χώρο διαμονής του στην Λάρνακα, από τις 9.00 το πρωί της ίδιας ημέρας, ο πιο κάτω εικονιζόμενος Ahmed Tidiane Toure, ηλικίας 16 ετών, από Γουινέα.

Ο 16χρονος περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, με κοντά σγουρά μαλλιά και σκούρου χρώματος δέρμα.

Επίσης, καταγγέλθηκε το βράδυ της Πέμπτης, 5 Σεπτεμβρίου, ότι ελλείπει από το χώρο διαμονής του στην Λάρνακα, από τις 9.00 το πρωί και ο πιο κάτω εικονιζόμενος Pierre Bamba, ηλικίας 17 ετών, από Γουινέα.

Ο 17χρονος περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, με κοντά σγουρά μαλλιά και σκούρου χρώματος δέρμα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν. Και ίσως αυτό να είναι το πιο «ειλικρινές» στοιχείο της όλης διαδικασίας: δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο για να ανακοινωθεί.