ΛΑΡΝΑΚΑ: Στη φυλακή μέχρι τα βαθιά γεράματα– Στιγμάτισε την ψυχή 14χρονης

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στη φυλακή μέχρι τα βαθιά γεράματα– Στιγμάτισε την ψυχή 14χρονης

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας, έκρινε ένοχο 72χρονο, για διάφορα αδικήματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικου παιδιού.

Ο κατηγορούμενος, κρίθηκε ένοχος για σεξουαλικές πράξεις μέσω παιδικής πορνείας και για άσεμνη επίθεση σε ανήλικο κορίτσι.

Ο 72χρονος, καταδικάστηκε σε 14 χρόνια ποινή φυλάκισης.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ των ετών 2016-2018.

Το ανήλικο θύμα του 72χρονου, κατά τον επίδικο χρόνο, ήταν μόλις 14 ετών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE