ΛΑΡΝΑΚΑ: Στη φυλακή μέχρι τα βαθιά γεράματα– Στιγμάτισε την ψυχή 14χρονης

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στη φυλακή μέχρι τα βαθιά γεράματα– Στιγμάτισε την ψυχή 14χρονης

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας, έκρινε ένοχο 72χρονο, για διάφορα αδικήματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικου παιδιού.

Ο κατηγορούμενος, κρίθηκε ένοχος για σεξουαλικές πράξεις μέσω παιδικής πορνείας και για άσεμνη επίθεση σε ανήλικο κορίτσι.

Ο 72χρονος, καταδικάστηκε σε 14 χρόνια ποινή φυλάκισης.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ των ετών 2016-2018.

Το ανήλικο θύμα του 72χρονου, κατά τον επίδικο χρόνο, ήταν μόλις 14 ετών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE