Στο ΦΙΝΑΛΕ κι άλλη προσθήκη – Στα ΚΙΤΡΙΝΑ ο Βέλγος Μάε!

Στο ΦΙΝΑΛΕ κι άλλη προσθήκη – Στα ΚΙΤΡΙΝΑ ο Βέλγος Μάε!

Η ΑΕΛ στο φινάλε της μετεγγραφικής περιόδου, παίρνει άλλον ένα άνεργο παίχτη. Τον 21χρονο Bέλγο (με Μαροκινές ρίζες) επιθετικό Ράιαν Μάε.

Aνήκε στην Στάνταρ Λιέγης τα τελευταία χρόνια, αλλά πήγαινε δανεικός σε άλλες ομάδες. Την περασμένη σεζόν ήταν δανεικός στην ΑGF Δανίας, με την οποία είχε 9 συμμετοχές. Έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Λαϊφη, πριν τρεις μήνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το βιογραφικό του

Ο Μάε θα εγγραφεί στη Λεμεσιανή ομάδα, υπό το καθεστώς του ανέργου, όπως και ο Σέρβος χαφ Σλόμποταν Μεντόγεβιτς (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).

Ο τελευταίος βρίσκεται από χθες βράδυ στη Λεμεσό.

Και οι δυο ποδοσφαιριστές, θα πρέπει να ενταχθούν και τυπικά στο δυναμικό των κυπελλούχων εντός της ημέρας, ούτως ώστε να δηλωθούν στην Ομοσπονδία.

Ο Μαροκινός Μάε θα εγγραφεί στον κατάλογο Β’.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE