Ο Καντέ έριξε άκυρο σε οπαδό της Λίβερπουλ και το έκανε με… ΣΤΥΛ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Καντέ έριξε άκυρο σε οπαδό της Λίβερπουλ και το έκανε με… ΣΤΥΛ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ενγκολό Καντέ συνάντησε έναν οπαδό της Λίβερπουλ στον γάμο ενός επιφανούς φίλου της Τσέλσι κι όταν εκείνος του έδειξε ένα μπρελόκ των «κόκκινων» και του είπε ότι πρέπει να παίξει για την ομάδα του, ο Γάλλος χαφ του έριξε… πανηγυρικό άκυρο!

Ο Καντέ, ακόμα και τη στιγμή που έγινε δυσάρεστος για κάποιον άλλον, το έκανε με χαμόγελο!

Δίχως να σταματάει ούτε λεπτό να χαμογελάει, να είναι ταπεινός και να δέχεται να μιλήσει με όλο τον κόσμο που τον πλησίασε, παραβρέθηκε σε γάμο επιφανούς οπαδούς της Τσέλσι πριν από λίγες μέρες, τιμώντας την πρόσκληση που έλαβε.

Εκεί, ένας φίλος της Λίβερπουλ του έδειξε το μπρελόκ του και του είπε: «Πρέπει να έρθεις να παίξεις στην ομάδα», με τον Καντέ να χαμογελάει και να κουνάει αρνητικά το κεφάλι!

Δείτε το βίντεο:

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Την ελπίδα να υπάρξει η πολιτική βούληση από όλους στις επικείμενες συναντήσεις της Νέας Υόρκης ώστε να προχωρήσει ο ΓΓ των ΗΕ σε διευρυμένη διάσκεψη, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE