Προσωρινή άρση των απεργιακών μέτρων στο Γυμνάσιο και Λύκειο Σολέας – Κανονικά οι μαθητές στα σχολεία

Προσωρινή άρση των απεργιακών μέτρων στο Γυμνάσιο και Λύκειο Σολέας – Κανονικά οι μαθητές στα σχολεία

Προσωρινή άρση των απεργιακών μέτρων αποφασίστηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης 05/09.

Του Μιχάλη Μενελάου

Κανονικά θα διεξαχθεί η πρώτη μέρα μαθημάτων του Γυμνασίου και Λυκείου Σολέας μετά την απόφαση των Συνδέσμων να μην προχωρήσουν στα απεργιακά μέτρα που εξήγγειλαν.

Συγκεκριμένα, μετά το δημοσίευμα του ThemaOnline, παρουσιάστηκε έντονη κινητοποίηση για το ζήτημα καθώς όπως πληροφορούμαστε εγκρίθηκε το αίτημα των Συνδέσμων για διαχωρισμό της Α’ τάξης του Γυμνασίου σε τρία τρήματα, όπως επίσης και το αίτημα για δημιουργία τάξεων για τα μαθήματα κατεύθυνσης της Α’ Λυκείου, ούτως ώστε να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των μαθητών και να μην «εξωθούνται» σε μεταγραφές σε άλλα σχολεία.

Έτσι τα απεργιακά μέτρα που εξαγγέλθηκαν για την Παρασκευή 06/09 – πρώτη μέρα των μαθημάτων της σχολικής χρονιάς 2019-2020 – αναστέλλονται προσωρινά, μέχρι να ληφθούν και οι απαραίτητες γραπτές διαβεβαιώσεις από πλευράς του Υπουργείου Παιδείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE