Εισιτήρια και από τα γραφεία της ΚΟΠ την Παρασκευή

Εισιτήρια και από τα γραφεία της ΚΟΠ την Παρασκευή

Για διευκόλυνση των φιλάθλων που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Εθνικής μας με το Καζακστάν, ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, από τις 08:00 μέχρι τις 15:30 θα διατίθενται εισιτήρια από τα Γραφεία της ΚΟΠ. 

Ο αγώνας θα γίνει την Παρασκευή, στις 19:00 στο ΓΣΠ.

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρω.
Απαραίτητη η κάρτα φιλάθλου.
Παιδιά μέχρι 14 ετών (χωρίς κάρτα φιλάθλου): δωρεάν.

*ΣΤΗΝ ΚΟΠ ΔΕΝ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΡΤΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ.

Επίσης την Παρασκευη, θα λειτουργήσουν στο Στάδιο ΓΣΠ συνεργεία έκδοσης κάρτας φιλάθλου από τις 15:00.

Τα ταμεία του Σταδίου θα ανοίξουν στις 17:00, δύο ώρες δηλαδή πριν από την έναρξη του αγώνα.

Οι φίλαθλοι προτρέπονται να εξασφαλίσουν έγκαιρα το εισιτήριο τους και να εκδόσουν έγκαιρα την κάρτα φιλάθλου προκειμένου να αποφύγουν τυχόν ταλαιπωρία την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, όπως συνέβει στους προηγούμενους αγώνες της Εθνικής μας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE