Οι επενδύσεις στο επίκεντρο της συνάντησης Μητσοτάκη - Ρος

Οι επενδύσεις στο επίκεντρο της συνάντησης Μητσοτάκη - Ρος

Η συνεργασία Ελλάδας και Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στον επενδυτικό και εμπορικό τομέα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Έλληνα Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ, Γουίλμπουρ Ρος.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός παρουσίασε στον κ. Ρος το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων της νέας ελληνικής κυβέρνησης δίνοντας έμφαση στο ζήτημα απλοποίησης των διαδικασιών για τις επενδύσεις. Παράλληλα, ο Έλληνας Πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε μια σειρά από επενδύσεις που έχουν ήδη δρομολογηθεί, ενώ ζήτησε από τον Υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ την εξαίρεση του ελληνικού ελαιόλαδου από τους αμερικανικούς δασμούς.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Εμπορίου των ΗΠΑ ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 25 Σεπτεμβρίου όταν ο Κ.  Μητσοτάκης θα επισκεφθεί στο πλαίσιο της Συνόδου του ΟΗΕ τη Νέα Υόρκη.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE