Συγκινεί η Κύπρια τραγουδίστρια για τον 16χρονο αδελφό της - «Έσβησε» μετά από τροχαίο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συγκινεί η Κύπρια τραγουδίστρια για τον 16χρονο αδελφό της - «Έσβησε» μετά από τροχαίο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ανοιχτή πληγή παραμένει ο χαμός του 16χρονου Νεόφυτου Τσαγγαρά, για την οικογένειά του, αφού τόσο νωρίς «έσβησαν» τα όνειρά του στην άσφαλτο…

Η αδελφή του, η Κύπρια τραγουδίστρια Χριστοδούλα Τσαγγαρά, την οποία γνωρίσαμε από το The Voice και πλέον πραγματοποιεί επιλεγμένες εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Κύπρου, δεν ξεχνά ποτέ τον μικρό αδελφό της.

Στις 5 Σεπτεμβρίου 2019, ο Νεόφυτος, θα γιόρταζε τα γενέθλιά του, θα γινόταν 17 ετών… Ωστόσο, έφυγε ξαφνικά και άδικα για την 'γειτονιά των αγγελών' σε εκείνο το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στις 28 Ιανουαρίου 2018.

Η ανάρτηση της Χριστοδούλας για τα γενέθλια του άτυχου Νεόφυτου συγκινεί: «Σήμερα θα σου έλεγα χρόνια πολλά και χαρούμενα 17 αρφούι μου… Δυστυχώς θα σου πω αιώνια στην καρδιά μας πρωταθλητή μου. Μου λείπεις…».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE