Μπουρτζιού: 'Πιθανή νέα συνάντηση Ακιντζί – Λουτ'

Μπουρτζιού: 'Πιθανή νέα συνάντηση Ακιντζί – Λουτ'

Πιθανόν να έχει και νέα συνάντηση ο Τ/κ ηγέτης με την ειδική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Τζέιν Χολ Λουτ ανέφερε σε γραπτή του δήλωση ο Μπαρίς Μπουρτζιού.

Ο εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης Ακιντζί – Λουτ, προέβη σε γραπτή δήλωση στην οποία αναφέρει ότι, στο πλαίσιο των διεργασιών για την ολοκλήρωση των όρων αναφοράς, η συνάντηση σήμερα διήρκησε μία ώρα. Υπάρχει πιθανότητα ο Τ/κ να συναντηθεί και πάλι με την κ. Λουτ, πρόσθεσε.

Ανακοίνωσε δε ότι ο κ. Ακιντζί θα ενημερώσει μεθαύριο Σάββατο στις 10 το πρωί τους προέδρους των «κοινοβουλευτικών» κομμάτων για τις διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Στον βωμό της σπουδής κάποιων να αποδείξουν ότι είναι αντιπολίτευση, θυσιάζονται κρίσιμες στρατηγικές επιδιώξεις της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης για την απόρριψη του νομοσχεδίου για την παράταση της θητείας της Υφυπουργού Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Μαριλένας Ραουνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE