Πάους: «Υπήρξε αναστάτωση στους παίκτες»

Πάους: «Υπήρξε αναστάτωση στους παίκτες»

Στο γεγονός ότι οι παίκτες του δεν είχαν καθαρό μυαλό και συγκέντρωση με το τέλος του ημιχρόνου και τα όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο, στάθηκε ο Αντρέ Πάους.

Οι δηλώσεις του:

«Ήταν δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο ήμασταν καλοί, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, η Ομόνοια πίεσε στην επανάληψη. Το πρόβλημα είναι πως ενώ σκοράραμε νωρίς, δεχθήκαμε γκολ στο τέλος του ημιχρόνου. Ακολούθησαν διαπληκτισμοί και υπήρξε αναστάτωση στους ποδοσφαιριστές. Είναι σημαντικό στο ημίχρονο να είμαστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι. Ήταν εύκολα τα τελευταία δύο γκολ που δεχθήκαμε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία

Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία

Σοκαρισμένη είναι η κυπριακή κοινωνία από τον θάνατο του 22χρονου Ντάνιελ, μετά από πτώση ξύλινου πασσάλου της ΑΗΚ το Σάββατο (19/4).

BEST OF TOTHEMAONLINE