Το πρόγραμμα των U-19 της Νέας Σαλαμίνας

Το πρόγραμμα των U-19 της Νέας Σαλαμίνας

Το πρόγραμμα της Νέας Σαλαμίνας U-19 στο πρωτάθλημα νέων.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει για το πρόγραμμα του πρωταθλήματος της ομάδας νέων του σωματείου μας U-19.

Η ομάδα μας στην πρεμιέρα θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια Λευκωσίας το Σάββατο 14/9.

Λεπτομέριες για την αναμέτρηση θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Καλούμε όλους τους φίλους του σωματείου μας να στηρίξουν την ομάδα νέων της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ με την παρουσία τους στα παιχνίδια.

Για όλες τις λεπτομέριες των αγώνων της ομάδας μας U-19 θα μπορείτε να ενημερώνεστε από την επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου μας!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΑΟΖ που άργησε σχεδόν 20 χρόνια: Τι σημαίνει πραγματικά η ιστορική συμφωνία Κύπρου–Λιβάνου

Η ΑΟΖ που άργησε σχεδόν 20 χρόνια: Τι σημαίνει πραγματικά η ιστορική συμφωνία Κύπρου–Λιβάνου

Η υπογραφή της συμφωνίας οριοθέτησης ΑΟΖ μεταξύ Κύπρου και Λιβάνου δεν είναι απλώς μια διμερής πράξη συνεργασίας. Συνιστά την επανεκκίνηση ενός φακέλου που βρισκόταν παγωμένος σχεδόν δύο δεκαετίες, αλλά και μια κίνηση με ευρύτερη γεωπολιτική σημασία στην Ανατολική Μεσόγειο, όπου ο ενεργειακός χάρτης αναδιατάσσεται με ταχείς ρυθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE