ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: H κατάσταση της υγείας της 72χρονης – Συνελήφθη η 40χρονη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: H κατάσταση της υγείας της 72χρονης – Συνελήφθη η 40χρονη

Ευχάριστα είναι τα νέα για την 72χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε αφού δέχθηκε επίθεση από την 40χρονη συμβία του γιού της, το πρωί της Τετάρτης (4/9).

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 72χρονη είναι καλά στην υγεία της και η κατάστασή της χαρακτηρίζεται ως εκτός κινδύνου, ωστόσο κρατείται στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας για παρακολούθηση.

Στο κεφάλι της 72χρονης όπου τραυματίστηκε, έγιναν συρραφές, ενώ στον λαιμό όπου επίσης έφερε τραύματα, έχει μώλωπες, εκχυμώσεις και εκδορές.

Η 40χρονη ύποπτη για την επίθεση, αφού εξετάστηκε από ψυχίατρο και διαπιστώθηκε ότι έχει επίγνωση των πράξεών της και κατ΄επέκταση ότι μπορεί να παρακολουθήσει την Αστυνομική και Δικαστική διαδικασία, συνελήφθη.

Το πρωί της Πέμπτης (5/9) αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση προσωποκράτησής της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την άτυπη πενταμερή, που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου και η ε/κ πλευρά η οποία ετοιμάζει τις αποσκευές της για να μεταβεί στην Ελβετία σε αυτό το κρίσιμο ραντεβού για το κυπριακό, έχει χαμηλές προσδοκίες, για μια διάσκεψη που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE