Δεν σχολιάζει αν υπάρχει εμπλοκή στις διαβουλεύσεις για τους όρους αναφοράς ο Πρόεδρος

Δεν σχολιάζει αν υπάρχει εμπλοκή στις διαβουλεύσεις για τους όρους αναφοράς ο Πρόεδρος

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης δεν θέλησε το βράδυ της Τετάρτης 4/9 να σχολιάσει κατά πόσο υπάρχει εμπλοκή αναφορικά με τους όρους αναφοράς στις διαβουλεύσεις, που γίνονται με την ειδική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ Τζέιν Χολ Λουτ.

 
Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είχε ερωτηθεί στο περιθώριο εκδήλωσης στη Λεμεσό αν υπάρχει εμπλοκή για τους όρους αναφοράς και ποια είναι αν υπάρχει, απάντησε ότι «δεν θα ήθελα να σχολιάσω ενόσω βρισκόμαστε σε διαβούλευση προκειμένου να επιτύχουμε αυτό που είναι η επιδίωξη μας: όρους αναφοράς που να επιτρέπουν την επανέναρξη ενός δημιουργικού διαλόγου».
 
Σε ερώτηση πότε αναχωρεί η κ. Λουτ από την Κύπρο, ανέφερε ότι δεν γνωρίζει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE