Επίθεση Ερντογάν στον ηγέτη της αντιπολίτευσης στην Τουρκία- 'Ντροπή σου'

Επίθεση Ερντογάν στον ηγέτη της αντιπολίτευσης στην Τουρκία- 'Ντροπή σου'

‘Ντροπή σου’, είπε ο Τούρκος Πρόεδρος στον ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο οποίος είχε δηλώσει πως όλοι βρίσκονται στην ανατολική Μεσόγειο εκτός από την Τουρκία. 


Σε ομιλία του στο Σίβας της Τουρκίας, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι “είναι φανερό πως στην ανατολική Μεσόγειο έχουμε δύο γεωτρύπανα και δύο ερευνητικά πλοία”. Αναφερόμενος στον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου ο Τούρκος Πρόεδρος είπε “κάποιοι λένε ‘στην ανατολική Μεσόγειο είναι οι ΗΠΑ, είναι η Βρετανία, είναι η Γαλλία αλλά η Τουρκία δεν είναι’. Αυτοί τι κρίμα ακόμη δεν έχουν αναγνωρίσει τη σημαία μας. Πάνω στα πλοία μας υπάρχει γιγαντιαία σημαία μας με το μισοφέγγαρο. Δεν αναγνωρίζει τη σημαία μας και λέει δεν είναι η Τουρκία εκεί. Ντροπή σου. Θα σε κάνουμε και σένα να αναγνωρίσεις τη σημαία μας”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Στο κενό πέφτει η πρόταση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου για συνεργασία των κομμάτων του κεντρώου χώρου, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη πρόταση έχει απορριφθεί από τη ΔΗΠΑ, ενώ η ΕΔΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει ενώπιον της, οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Πάντως, και τα δύο κόμματα, θα κατέλθουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE