BREXIT: Ψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο κατά του no deal

BREXIT: Ψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο κατά του no deal

Υπερψηφίστηκε την Τετάρτη 4/9 επί της αρχής στη Βουλή των Κοινοτήτων το νομοσχέδιο της αντιπολίτευσης που αποκλείει το Brexit χωρίς συμφωνία.


Υπέρ τάχθηκαν 329 βουλευτές και εναντίον 300, κάτι που σημαίνει ότι η λεγόμενη «συμμαχία των ανταρτών» ενισχύθηκε κατά μία ψήφο σε σχέση με τη χθεσινοβραδινή ψηφοφορία για έναρξη της νομοθετικής διαδικασίας.

Νέα ψηφοφορία θα ακολουθήσει στις 7 το βράδυ τοπική ωρα (21:00 ώρα Κύπρου), επί τροπολογιών που θα κατατεθούν.

Στη συνέχεια το νομοσχέδιο θα σταλεί στη Βουλή των Λόρδων όπου θα συζητηθεί έως την Παρασκευή το απόγευμα το αργότερο, πριν επιστρέψει στους βουλευτές για την οριστική έγκριση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ενδιαφέρον από εταιρείες να εξασφαλίσουν νέα τεμάχια στην κυπριακή ΑΟΖ

ΠτΔ: Ενδιαφέρον από εταιρείες να εξασφαλίσουν νέα τεμάχια στην κυπριακή ΑΟΖ

Συνεχίζουμε τους ενεργειακούς μας σχεδιασμούς, και με τη Chevron και με την ENI και με την TOTAL, πάντοτε στη βάση του διεθνούς δικαίου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE