Fun Zone, συνεργεία κάρτας φιλάθλου και ταμεία την Παρασκευή στο ΓΣΠ

Fun Zone, συνεργεία κάρτας φιλάθλου και ταμεία την Παρασκευή στο ΓΣΠ

Για καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Εθνικής μας με το Καζακστάν την ερχόμενη Παρασκευή στο ΓΣΠ, η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι θα λειτουργήσουν στο Στάδιο συνεργεία έκδοσης κάρτας φιλάθλου από τις 15:00.

Τα ταμεία του Σταδίου θα ανοίξουν στις 17:00, δύο ώρες δηλαδή πριν από την έναρξη του αγώνα.

Οι φίλαθλοι προτρέπονται να εξασφαλίσουν έγκαιρα το εισιτήριο τους και να εκδόσουν έγκαιρα την κάρτα φιλάθλου προκειμένου να αποφύγουν τυχόν ταλαιπωρία την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, όπως συνέβει στους προηγούμενους αγώνες της Εθνικής μας.

Από τις 17:00 έξω από το ΓΣΠ θα λειτουργήσει fun zone (ζώνη φιλάθλων), με διάφορες εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια και κυρίως για τα παιδιά. Θα υπάρχουν ψυχαγωγικά παιγνίδια ποδοσφαίρου, DJ, face  painting και πολλά άλλα.  Επίσης, θα υπάρχει περίπτερο της ΚΟΠ όπου θα πωλούνται προϊόντα της Εθνικής μας ομάδας όπως φανέλες, καπελάκια και κασκόλ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE