Ένταση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»! Σύρραξη, σκληρά μαρκαρίσματα και η διαιτησία...

Ένταση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»! Σύρραξη, σκληρά μαρκαρίσματα και η διαιτησία...

Με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου προκλήθηκε γενική σύρραξη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Παίκτες της Ανόρθωσης και της Ομόνοιας ήρθαν στα χέρια με τον Νούχου να μαρκάρει σκληρά τον Φοφανά και τον Φυλακτού να τραυματίζεται από την σύρραξη και να είναι στο έδαφος κρατώντας το πρόσωπο του.

Προηγήθηκε το πέναλτι που δόθηκε στην Ομόνοια από μαρκάρισμα του Τζέισον Δημητρίου στον Σκέμπρι, το οποίο υπέδειξε ο Σκαπούλλης και όχι ο Τράττος. Έντονες οι διαμαρτυρίες για αυτή τη φάση από τους γηπεδούχους.

Σοβαρά λάθη από την διαιτησία κατά την διάρκεια του ημιχρόνου. Ένταση στο γήπεδο αλλά και στις κερκίδες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE