ΛΕΜΕΣΟΣ - 30 ΚΙΛΑ: Άλλες 24ώρες στο κελί ο Ελληνοκύπριος και ο Ελλαδίτης

ΛΕΜΕΣΟΣ - 30 ΚΙΛΑ: Άλλες 24ώρες στο κελί ο Ελληνοκύπριος και ο Ελλαδίτης

Για άλλες 24 ώρες ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης δυο προσώπων, από το δικαστήριο των Βρετανικών Βάσεων Επισκοπής, σε σχέση με την υπόθεση των 34 κιλών κάνναβης, που εντοπίστηκαν την περασμένη εβδομάδα σε υποστατικό στο Κολόσσι.

Οι δυο ύποπτοι, ένας 46χρονος Ε/κ και 45χρονος Ελλαδίτης, οδηγήθηκαν εκ νέου την Τετάρτη 4/9 ενώπιον του βρετανού δικαστή των Βάσεων, καθώς έληγε το διάταγμα πενθήμερης κράτησης τους, ενώ αύριο αναμένεται να εξεταστεί το αίτημα για παράδοση τους στις κυπριακές αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE