Προδρόμου: «Δεν υπάρχει τίποτα προς ανακοίνωση - Συνεχίζονται οι διεργασίες για τους όρους αναφοράς»

Προδρόμου: «Δεν υπάρχει τίποτα προς ανακοίνωση - Συνεχίζονται οι διεργασίες για τους όρους αναφοράς»

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου χαρακτήρισε παραγωγική τη νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με την Ειδική με την Ειδική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Τζέιν Χολ Λουτ και δήλωσε ότι συνεχίζονται οι διεργασίες για κατάληξη στους όρους αναφοράς.

Ερωτηθείς μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης κατά πόσο θα υπάρξει κοινή συνάντηση της κας. Λουτ με τους δύο ηγέτες, απάντησε ότι δεν υπάρχει τίποτα προς ανακοίνωση αυτή τη στιγμή, ότι οι προσπάθειες συνεχίζονται και ότι όταν υπάρξει κάτι θα ανακοινωθεί.

Σε ερώτηση κατά πόσο προέκυψε κάποιο εμπόδιο για την κατάληξη στους όρους αναφοράς περιορίστηκε να πει ότι οι προσπάθειες συνεχίζονται.

Η συνάντηση της κα. Λουτ με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί είναι προγραμματισμένη για τις 11.45.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.