ΚΥΠΡΟΣ: Ψεύτικο προφίλ του υπουργού Άμυνας στο Facebook – Έστειλαν και μηνύματα σε χρήστες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Ψεύτικο προφίλ του υπουργού Άμυνας στο Facebook – Έστειλαν και μηνύματα σε χρήστες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επιτήδειοι θέλησαν να καταχραστούν το όνομα του υπουργού Άμυνας, Σάββα Αγγελίδη στα social media.

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο υπουργός σε ανάρτησή του στο Facebook, διαπιστώθηκε η δημιουργία ψεύτικου λογαριασμού με το όνομα «savvas Angelides».

Μάλιστα, από τον εν λόγω λογαριασμό έχουν σταλεί μηνύματα προς άλλους χρήστες μέσω messenger.

Ο υπουργός επισημαίνει στην ανάρτησή του ότι δεν πρόκειται για πραγματικό λογαριασμό και μάλιστα, έχει γίνε σχετική καταγγελία.

«Το κοινό παρακαλείται να αγνοεί τα μηνύματα του εν λόγω λογαριασμού» καταλήγει στην ανάρτησή του ο κ. Αγγελίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.