Δεν θα έλεγε ΟΧΙ ο Σωφρόνης…

Δεν θα έλεγε ΟΧΙ ο Σωφρόνης…

Mπαίνει οριστικά στην εξίσωση των επιλογών της νέας τεχνικής ηγεσίας (όποια κι αν είναι) ο Βαλεντίν Ρομπέρζ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ). 

Είναι πολλοί που θα κάμουν το… συνειρμό, τώρα που έφυγε ο Σωφρόνης Αυγουστή, αποφάσισαν να επαναφέρουν τον Γάλλο;

Είμαστε σίγουροι ότι αν ο Λεμεσιανός τεχνικός, ήταν ακόμα τεχνικό αφεντικό των κυανολεύκων, καμία αντίρρηση δεν θα έφερε, να έχει στις επιλογές του τον 32χρονο σέντερ μπακ.

Το «παραμύθι» που μας πλάσαραν κάποιοι τον περασμένη Μάη, ότι ο «Ρόμπι» δεν ήθελε Σωφρόνη, έχει διαψευστεί (αρκετές φορές) από επίσημα χείλη.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE