Έπιασε δουλειά ο Παπαβασιλείου! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Έπιασε δουλειά ο Παπαβασιλείου! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σήκωσε μανίκια ο Νίκκι Παπαβασιλείου, ο οποίος ανέλαβε και στην πράξη την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου.

 

Η πρώτη του Νίκκι Παπαβασιλείου στον Πανιώνιο.

O 49χρονος τεχνικός, ο οποίος ανακοινώθηκε από τους «κυανέρυθρους» το μεσημέρι της Τρίτης, σήκωσε μανίκια και ανέλαβε και επί της ουσίας την τεχνική ηγεσία των Νεοσμυρνιωτών.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, που διεξήχθη υπό τις οδηγίες του πρώην τεχνικού του Εργοτέλη, ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Πανιωνίου, Νίκος Ζαμάνης, παρουσίασε τον τεχνικό της ομάδας στους ποδοσφαιριστές.



Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE