Χαρακτηριστική ατάκα από Κύπριο κόουτς για τον Αυγουστή και τον Απόλλωνα – «Εάν ήταν ξένος…»

Χαρακτηριστική ατάκα από Κύπριο κόουτς για τον Αυγουστή και τον Απόλλωνα – «Εάν ήταν ξένος…»

Ο Κύπριος προπονητής, Τάσος Κυριάκου, μεταξύ άλλων στις δηλώσεις που παραχώρησε το απόγευμα της Τρίτης στον ΣΠΟΡ FM, μίλησε και για την αποχώρηση του Σωφρόνη Αυγουστή από τον πάγκο του Απόλλωνα, λέγοντας το εξής:


«Εάν στη θέση του Σωφρόνη βρισκόταν ένα ξένος, νοιώθω ότι αυτή τη στιγμή θα είχε άγαλμα στο Κολόσσι. Όλοι λυπόμαστε γιατί φεύγει ένας Κύπριος από μια μεγάλη ομάδα. Θα έλεγα ότι με ξάφνιασε το μομέντουμ που έγινε όμως πάντοτε υπάρχει κάποιος λόγος. Από την άλλη θεωρώ ότι είναι καλύτερα τώρα για τον Σωφρόνη που έφυγε γιατί φεύγει επιτυχημένος. Έκλεισε ένα κύκλος με επιτυχία για τον Σωφρόνη».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Δέχθηκε Γονείς Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες - Σε προετοιμασία συνεκτική κοινωνική πολιτική

ΠτΔ: Δέχθηκε Γονείς Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες - Σε προετοιμασία συνεκτική κοινωνική πολιτική

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο και μέλη της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (Π.Ο.ΣΥ.ΓΟ.Π.Ε.Α.), στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE