ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ CYPRUS AIRWAYS ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 46% !

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ CYPRUS AIRWAYS  ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 46% !

Λάρνακα, Κύπρος – Η Cyprus Airways προσφέρει την ευκαιρία για μεγάλες εξοικονομήσεις, κατά τη διάρκεια μιας ολιγοήμερης ειδικής προσφοράς με εκπτώσεις έως και 46%.


Η προσφορά, που άρχισε σήμερα 3 Σεπτεμβρίου και λήγει στις 5 Σεπτεμβρίου 2019, προσφέρει στο ταξιδιωτικό κοινό την ευκαιρία να ταξιδέψει σε όλους τους προορισμούς της εταιρείας στην Ευρώπη και Μέση Ανατολή, σε πολύ ελκυστικές τιμές.
Τα ταξίδια θα πρέπει να πραγματοποιηθούν μεταξύ 9 Σεπτεμβρίου 2019 και 18 Δεκεμβρίου 2019. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και υπόκεινται σε όρους και προϋποθέσεις.


Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους μέσω της ιστοσελίδας cyprusairways.com, του τηλεφωνικού κέντρου της Cyprus Airways (από Κύπρο χωρίς χρέωση 8000 8111 ή από εξωτερικό στο +357 24000053) ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.
Το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των πτήσεων της Cyprus Airways είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της εταιρίας cyprusairways.com.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top