Συνιδρυτής OCCRP προς Αναστασιάδη: «Αστείο… που φταίνε το ΑΚΕΛ. Μάγκες, φταίξτε μας, εμάς!» - ΕΙΚΟΝΕΣ

Συνιδρυτής OCCRP προς Αναστασιάδη: «Αστείο… που φταίνε το ΑΚΕΛ. Μάγκες, φταίξτε μας, εμάς!» - ΕΙΚΟΝΕΣ

«Αστείο» χαρακτηρίζει συντάκτης του OCCRP το γεγονός πως η Κυβέρνηση Αναστασιάδη και ο ίδιος ο Πρόεδρος φταίνε το ΑΚΕΛ για το δημοσίευμα του οργανισμού.

Συγκεκριμένα,  ο συντάκτης και συνιδρυτής του OCCRP (Organized Crime and Corruption Reporting Project), Drew Sullivan, αναφέρει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, πως είναι εξαιρετικό το γεγονός πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και η «κλίκα» του φταίνε το ΑΚΕΛ για το δημοσίευμα του Οργανισμού.

«Μάγκες! Είναι δικό μας φταίξιμο! Εμείς βρήκαμε τις ρωσικές συμφωνίες της δικηγορικής του φίρμας στα δεδομένα του ‘TroikaLaundromat’. Φταίξτε, εμάς», αναφέρει στην ανάρτησή του.

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Απάντησε για τα «περί ξεπλύματος» ο Πρόεδρος: «Δεν πάτησα στο γραφείο από το ΄97»

Ενώ σε εκ νέου ανάρτηση του συντάκτη για το εν λόγω περιστατικό, αναπαράγει το ίδιο tweet, αλλάζοντας την αρχή και αναφέροντας πως είναι αστείο που ο Πρόεδρος και η «κλίκα» του φταίνε το ΑΚΕΛ, ενώ στο τέλος αναφέρει πως είναι απλά «καλή δημοσιογραφία».

 

 

Μιχάλης Μενελάου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE