ΠΑΦΟΣ: 18χρονος έκλεψε αυτοκίνητο που περιείχε ρουχισμό αξίας 500 ευρώ

ΠΑΦΟΣ: 18χρονος έκλεψε αυτοκίνητο που περιείχε ρουχισμό αξίας 500 ευρώ

Υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου που περιείχε ρουχισμό αξίας 500 ευρώ διερευνά το ΤΑΕ Πάφου με τη σύλληψη 18χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όχημα που ήταν σταθμευμένο έξω από κατοικία του ιδιοκτήτη του στην Κάτω Πάφου κλάπηκε .Όπως κατήγγειλε η 62χρονη ιδιοκτήτρια του οχήματος, από την Γεωργία μόνιμη κάτοικος Κύπρου, το αυτοκίνητο της το είχε σταθμεύσει έξω από την κατοικία της και μέσα σ’ αυτό υπήρχαν ρούχα καινούργια αξίας 500 ευρώ.

Μετά από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, το όχημα εντοπίστηκε από περίπολο της Αστυνομίας,  να οδηγείται γύρω στις 02:00 το πρωί σήμερα, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πάφο ανεκόπη και όπως διαφάνηκε οδηγείτο από 18χρονο από την Ρουμανία μόνιμο κάτοικο Κύπρου.

Ο 18χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht